Segueix-nos al:

Esteu aquí

Inici » Notícies » França pagarà per anar a treballar amb bicicleta

França pagarà per anar a treballar amb bicicleta

Es pagarà 21 cèntims d'euro per cada quilòmetre recorregut .
 
La tendència de deixar el cotxe i optar per la bicicleta és cada vegada més comú a França. Executius prenen la seva bicicleta , estalvien benzina , s'estalvien trancones , es mantenen en forma i ajuden a protegir al medi ambient .
 
Ara els francesos tindran un motiu més per anar als seus treballs amb bicicleta . El Ministeri de Transport d'aquest país europeu va anunciar que les empreses privades incentivarien l'ús d'aquest mitjà de transport pagant 21 cèntims d'euro per cada quilòmetre recorregut .
 
Amb aquesta mesura també el govern va aclarir que es desenvoluparà un pla per millorar el comportament ciutadà i les vies per a l'ús de les bicicletes .
 
L'empresa privada donarà aquestes bonificacions als seus treballadors , però al seu torn, el govern retribuirà tributàriament a les empreses que promoguin aquesta idea . França espera una reducció de 5.600 milions d'euros en temes de salut .
 
També es van anunciar plans de millora en la seguretat , que garanteixin menor robatori als ciclistes .
 
El govern espera gastar prop de 20 milions d'euros per sustentar la mesura, però argumenten que val la pena perquè la qualitat de vida augmentarà considerablement .