Segueix-nos al:

Esteu aquí

Inici » LA PENYA » ACTIVITATS

Activitats

 

 

     Sens Dubte: EL Ciclisme, però no Tot s'acaba Muntant dalt de la bici i Començar a devorar quilometres per Totes les carreteres que se'ns posin al Davant. També organitzem altres esdeveniments culturals com calçotades, sopars final de temporada i altres.

      L’activitat principal és el campionat d’excursionisme, que comença el primer dissabte de Març, i acaba l’últim dissabte d’Octubre. La resta del any les sortides son lliures.

    Aquest campionat d’excursionisme el protagonitzen dos grups clarament diferenciats pel tipus de sortida i l’intensitat d’esforç que cadascú estigui disposat a realitzar, són:

  • Al Grup “P”, n’hi ha de grans, que ja no están per “castigar-se” massa, i de joves que de mica en mica es van animant i quan ja estàn prou rodats s’in corporen al Grup “Z”. El quilometratge oscil.la entre els 90 i els 120 Km.
  • El Grup “Z”: aquest grup es el més fort, i el que fa les excursions més dures i més llargues, amb distancies que van des de 100 fins a 150 Km. En aquest grup i participen els socis que solen entrenar gairebé cada dia i están en més bones condicions físiques per poder aguantar llargues distancies i un esforç més intens.
  •  
  • Quant s’acaba la temporada resten dos grups, un d’ells continúa amb la bici de carretera, fent excursion curtes i normalment per la costa del Maresme, i un altre grup es dedica a la bici de muntanya.

SORTIDES AMB B.T.T

En el període d’hivern, quant s’acabat la temporada de carretera, i ha un grup que canvía la bici de carretera, per la de montanya, arriba la temporada de gaudir dels nostres boscos i dis fru- frutar de la natura travesant les serres de Collserola i la Serralada de Marina, descubrint camins, corriols i trialeres que posen a prova l’habilitat de cadascú per rifar els obstacles que surten inesperadamant al nostre pás i sortir-ne sense anar per terra.

Aquesta activitat ja fa uns anys que la vam posar en pràctica i encare que no hi ha gaire colla, ha quedat consolidada com a activitat fixa de la nostra Penya.

CURSES CICLISTES

Disortadament aquesta activitat, ha anat a la baixa,la manca de socis que si vulguin implicar i sacrificar-se, i l’esforç economic que significa si no podem contar amb Esponsors que ens ajudin economicament per muntar una cursa, ha fet que aquesta activitat que anys enrere avia tingut molta força hagi caigut en picat; malgrat tot fem una cursa ciclista un cop a l'any en col · laboració amb els club Provensalenc i Sant Martin  una cursa pel barri, i si tot pinta bé la Penya Ciclista Poblenou tornará a ser protagonista al meny per un dia amb una competició ciclista.

OBJECTIUS

 Els objectius de la nostra Penya, són, sens dubte, el de fomentar i gaudir del ciclisme com a esport, i com a forma de lleure, i més de lluitar perquè la bicicleta s’integri d’una forma natural a la vida quotidiana partint del respecte dels usuaris d’altres mitjans de transport i fent d’aquest un mitjà net, econòmic i saludable.

Amb una periodicitat intermitent, la nostra Penya ha organitzat algunes passejades populars amb biccicleta pel barri, peró sense cap data fixa. 

I finalment, intentar augmentar la nostra massa social amb gent jove amb ganes de tirar endavant aquesta entitat, i que han d’ ésser el relleu de futur d’aquesta massa social que cada dia ens anem fent més grans, i veiem que darrere nostre no tenim gent que ens empenyi.